Två nya tidningar

Två nya tidningar

begravning kopiera begravning2 kopiera

I morse satt jag och mediterade i Photoshop som jag brukar. Till en början skapade jag tidningen “Allt om bröllop” och skickade på kul iväg ett mail till några förlag med en kort text om varför jag tror att tidningen skulle bli en storsäljare.

Det sägs att hälften av alla äktenskap i Sverige landar i skilsmässa vilket omedelbart tyder på att läsarskaran skulle bli stor. Dessutom måste man se möjligheterna till hur detta öppnar upp för annonsörer – flyttfirmor, advokater, mäklare osv. Det enda hinder jag omedelbart ser är att det är en cynisk och lätt negativ tidning som kan vara “skämmig” att köpa, men så länge “Cats” och de andra porrtidningarna överlever i den tryckta medians värld borde även “Allt om skilsmässa” göra det.

Nu för tiden är det till och med populärt att skryta om hur mycket man går i terapi. Det kanske blir så att om två år är det status att ha ett skilsmässomagasin liggande på soffbordet hemma.
“Jaså, har ni skilt er?”
“Ja, vadå är du kvar i ditt dysfunktionella förhållande?”

Jag jobbar på SBS Radio där en massa olika radiostationers redaktioner sitter. Ett par gånger i veckan gör jag “roliga bilder” på beställning till Rockklassiker som de postar på sin Facebook. När programledaren Jonas såg “Allt om bröllop” i min Facebook-feed ville han att jag skulle göra “Allt om begravning” också. Så fick det bli. Här ovan ser ni resultatet. Nedan ser ni “Allt om bröllop”.
skilsmässo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s