Ni missar väl inte mina #ordibild ?

Ni missar väl inte mina #ordibild ?

150

För en vecka sen var jag med i SM i Ordvitsar och precis som året innan blev jag utslagen av Tobbe Ström i andra delmomentet. Men jag fick lite air time (här och här) och vaknade klockan fyra morgonen och började omedelbart fila på nästa års manus.

Men vad jag vill komma till är att jag dagligen gör ordvitsar i bild som jag publicerar på Instagram och på min andra blogg. I skrivande stund har jag gjort drygt 200 stycken, men tanken är att jag ska kunna fylla en årsbok.

Jag säger som E-type i låten Set the world on fire: Com folla me.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s