Vem är björnen?

Vem är björnen?

Vem är björnen på bilden? Jag måste få veta.

“Ja, hur fan ska jag veta det” kanske du tänker. “Ja, inte fan vet jag” svarar jag då. Lugna ner dig. Jag ska försöka göra allt jag kan för att hjälpa dig på traven.

Den här manspersonen (bilden/bilderna) gick förmodligen på audition någonstans i USA och visade att han var fenomenal på att se dumglad ut genom att hålla munnen öppen samtidigt som ögonen såg tomma och förvånade ut. Tillslut kom glädjebeskedet; han skulle få spela björn i Taylor Swifts senaste musikvideo (se den om du resten av dagen vill gå från att göra bekymmersfria hoppsasteg till att slutligen sitta på psyket med uppskurna handleder efter att ha nynnat refrängen fler gånger än antalet snedfyllor i Viking Lines historia).

Man kan fråga sig varför jag sitter och tittar på Taylor Swifts senaste video på Youtube, men låt säga att jag tvingades till det, så har jag varken ljugit eller sagt hela sanningen.

Björne (vi kallar honom det för enkelhetens skull) fick förmodligen ingen vidare regi. “Var som du är, det blir skitbra! Släng gärna en glad blick in i kameran ibland också” sa regissören.
Så Björne gjorde sina mun- och ögonmoves, men tog tyvärr fasta på det där med blicken. Han trodde att regissören sa stirrrra in i kameran.

Om han ändå hade intagit en coolare roll, likt låtens cittraspelare, hade allt varit helt annorlunda. Men nej då, Björne kunde inte hålla sig från att stirra in i kameran med nyskrapad tunga, trots annalkande kramp i käken och torrlagt svalg.

Nu vill jag veta vem Björne egentligen är. Vad gör han idag? Har han en Wikipedia-artikel? Varför trivs han så bra i björndräkten? Varför är han så irriterande?

I slutet av videon börjar Björne se lite trött ut (testa att stirra med öppen mun en hel dag). Här är en av de få bilderna där han ser ett uns mer osäker ut på om regissören verkligen sa “stirra”.

De sista sekunderna är svårtolkade. Antingen börjar videons stjärna (Taylor Swift, that is) ta efter Björne, eller så är hon bara jävligt less på honom och agerar hånfullt.

Skit samma! Nu måste ni hjälpa mig att gå till botten med det här.

Vem är björnen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s