Sponsskjortorna i Lyxfällan På Fortet

Sponsskjortorna i Lyxfällan På Fortet


I “Fångarna på Fortet” finns det ibland ett inslag där man ska stoppa ner armen i en burk som innehåller något kladdigt, blött eller otrevligt. Någonstans bland denna sörja ska en ledtråd eller nyckel ligga och således får den som offrar sig en belöning. Det här har nu programmet Lyxfällan anammat. I avsnitt S13E06 måste veckans slarver stoppa ner handen i burkar med maskar och annat för att få veta hur mycket skulder han har (bilden).

Lyxfällan är ett program som har gått i ett antal år på TV3. Det handlar om strulputtar som inte kan sköta sin ekonomi och som i programmet får hjälp av två experter att sanera densamma. Nu i säsong tretton märker man att experterna Magnus Hedberg och Patrick Grimlund börjar bli trötta på konceptet. Samtidigt visade det sig för något år sen att de tjänar så pass mycket att de bara inte kan sluta som programledare. Dessutom får de naturligtvis sponskläder.


Jag kan bara inte minnas att de har haft så fula sponsskjortor i tidigare säsonger. Det är så fula att inte ens de som sponsrat dem vill ge sig tillkänna. För det kan väl inte vara så att Magnus och Patrick frivilligt tar på sig såna här kläder?

Ta en titt på bilden ovan här. Magnus sitter i en ljusblå skjorta som hade varit helt normal och stilig om det inte var för de oranga detaljerna. Vem kom på idén att förstöra en snygg skjorta med oranga “revär”? Patrick, till vänster, har en rödblårutig skjorta med nån vit detalj på. Det ser ut som att han glömt slita loss ett fabriksklistermärke från plagget. Notera även att Magnus, på den första bilden i inlägget, har en likadan skjorta. Eller är det samma? Ska man skriva sitt namn på det där vita klistermärket?


Vidare vet jag inte hur bra expertråd de egentligen ger. Jag vet att både Magnus och Patrick har fina utbildningar i ryggen och en massa erfarenhet, men ovanstående tre tips skulle jag också kunna ge till någon med ekonomiska problem.

Dessutom skulle jag ha på mig en snyggare skjorta. Lyxfällan börjar kännas mer och mer som trött slentrian-TV som blir fulare för varje säsong.

Advertisements

3 thoughts on “Sponsskjortorna i Lyxfällan På Fortet

  1. var köper dom sina skjortor?
    för den som Magnus har har han även använt en vit, och jag jagar just en sådan

  2. Du är ju moderiktigt infatil. Den oranga liningen är vad som bär upp hela skjortan. Vill ha lika, vad heter märket?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s