Det Nålstuckna Vykortet

Det Nålstuckna Vykortet


Med den pretentiösa rubriken tänkte jag dela med mig av ett gammalt vykort jag hittade på marken på Verkstadsgatan i Stockholm för några år sen. Det är adresserat till “Bill” på Verkstadsgatan 11, daterat den 19 februari 1995 och lyder så här. 

Tjena. 

Vi börjar bli rätt slitna nu. Efter att vi lämnat Ko Samui trodde vi att läget skulle styra upp sig. Men nej då, vi träffar som vanligt på folk som har problem med alkoholkonsumtionen. Det enda stället vi inte drack en enda öl på var Malaysia. Vi var bara där en dag. Skicka ingen flygbiljett, skicka oss pengar! Ölen kostar här i Australien 10 kronor på puben. Det kan tyckas verka billigt men det är det inte!

Hur som helst, läget är under kontroll. Vi har varit nyktra i tre dagar, kanske tror du att vi har tappat formen, men grejen är den att vi tillbringat 36 timmar på en handikappbuss. Hur är det med Nicke och Jari? Hoppas det börjar styra upp sig. Hälsa dem att de får krya på sig, motioner som vi elitmänniskor, dvs en bira i varje hand. 

PS. Boka in oss på Mariapolkliniken, vi behöver vård. Var är det för fel på världen? Vårda de friska? 

Hälsningar Tobbe och Fredde

Hör av er om ni nyktrat till och känner igen det här så ska ni få tillbaka det.

Hälsningar Robban 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s