Tillfällig flytt

Tillfällig flytt

Hej.

Kul att ni fortfarande går in här och tittar, men jag har pausat den här kanalen en stund igen.

Nu har jag snöat på att baka bröd, så jag bloggar om det här.

Jag kommer tillbaka här igen lite senare i höst.

/R

Advertisements

2 thoughts on “Tillfällig flytt

  1. Hej. Sökte "häst" på google och då kom det upp en bild på en litn liten ponny från din blogg. Den ponnyn var skrämmande lik min ponny, Birk!! Det är inte han eller? HÖr av dig Mvh Therese Thereseee.devote.se

  2. Läste någonstans att du vart och spått dig i gamla stan, vart är det någonstans och vart kan man få kontakt med dem? Jätte tacksam för svar!!Sen tänkte jag höra, finns det någon chans att jag skulle kunna få maila dig några frågor om varför du gick och spådde dig? Håller på att skriva ett arbete om spådom! Hör gärna av dig! caroline.landquist@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s