Jag Blir Rädd För Triangel-Kaffe

Jag Blir Rädd För Triangel-Kaffe

Två män står i butiksmiljö och överbetts-smilar på äkta klåparmanér, iklädda hudfärgade jackor och slips.

Han till höger ser fruktansvärt obehaglig ut i den där mittbenan och grisögonen. Lite som ett hjärntvättat barn (han har bara två tänder i käften) i vuxenkläder som precis mördat sin pappa och tagit på sig hans arbetskläder.
– Jag ville bli min far och för att kunna bli honom fick han bli död, sa han senare under rättegången.

Killen till höger är sannolikt några år äldre ut. Hålögd med grön ögonskugga (?) och begynnande äppelkinder. Han är egentligen lika läskig som den vänstra mannen, men han kommer undan då han tittar precis bredvid kameran vilket gör att man slipper möta hans psykopatögon.

Nej, Triangel-kaffe varken ger mig stimulans eller gör mig på gott humör.

Jag blir rädd!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s