Gårdagens Förfest

Gårdagens Förfest


Fredagkväll! Nu kör vi!

Advertisements

One thought on “Gårdagens Förfest

  1. Tanten: Inte nöjd med samlaget som just idkades. Hon är precis påväg att bli nykter och börjar ångra sig smått, dels för att det var med två killar och dels för att det inte var bra.Gubbe 1: Han som ligger bakom och tittar upp taket. Han är nöjd med sin presation. När jag klatchade henne på rumpan sådär som dom gör på tv1000 gick hon verkligen igång kärringfan. Gubbe 2:Han som ligger utslagen vid fotkanten. Han undrar vad han gör där, varför han inte fortsatte hänga med grabbarna från jobbet, varför han skulle bevisa nåt som inte stämmer ändå. Han lider av djup ågren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s