Den Ultimata Förnedringen

Den Ultimata Förnedringen

Med en googling fräschade jag upp mitt minne och blev nostalgisk:

I årskurs ett var man ettagluttare/ettakluttare, i tvåan toalettdykare, i trean tårtätare, i fyran cykelproffs (fast just den kommer inte jag ihåg), i femman staketpissare (minns jag inte heller) och i sexan vart man sexig. Jag vill minnas att man var träskalle i trean, men mitt minne är uselt.

Varför kallade man varandra för sånt där? Varierade namnen beroende på vilken stad man bodde i eller var det bara där jag bodde som vi höll på så där? Och gör man fortfarande det?

Sen funderade jag på att det är en jävla massa huvuden som har blivit nedpressade i toalettstolar i mången film. Det är alltid en bad guy som vill få reda på en hemlis genom att med våld hålla ner en good guy’s huvud i dasset. Är det verkligen den ultimata förnedringen? Har någon någonsin fått reda på något genom att utpressa någon genom att “toapressa” nån?

Toaletten städar man ju ändå rätt ofta så den hinner inte riktigt bli äcklig och mitt huvud är så stort att det knappt går ner i en vanlig toalett. Jag skulle inte gola om jag blev toalettmulad. Det måste finnas äckligare saker att göra med de man inte gillar. Det måste finnas högre grader utav förnedring i ett vanligt hushåll.

– Man skulle kunna stoppa offrets huvud i kökspapperskorgen.
– Eller tvinga personen att dricka hett kaffe.
– Eller krypa upp i öppna spisen och sen starta en mysig brasa.
– Kanske koka personen i grisblod.
– Tvinga offret att våttorka hela lägenheten.

Toalettdoppning är bara löjligt och i och med att alla har varit toalettdykare i trean eller fyran så är det inget konstigt med det.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s