Hundra Lax För 4 Sekunder

Hundra Lax För 4 Sekunder

Okej, effektsökeri är något som blir allt mer fucked up för varje dag som går. Sånt här provocerar ju knappt någon längre.

Värre var det väl ändå för några år sedan, när någon amerikansk brud skulle auktionera bort sitt ofödda barn till en lämplig familj. Där fick man se några tävlande par göra allt för att visa sig dugliga som päron, medan “surrogatmorsan” fick en massa deg av produktionsbolaget. Hur förklarar man det för barnet senare i livet?

Till tjejen på bilden så vill jag bara ställa frågan hur det kommer sig att hon har lyckats hålla sig ifrån sex i 21 år. För inte kan det väl vara så att hon vuxit upp i en superkristen familj, för då skulle hennes föräldrar hedersmörda henne när hon väl ställde upp i en sån här grej.

Tryck på bilden och läs artikeln. Där får vi möta två snubbar som också ställer upp i programmet. Och alla vet ju hur kassa snubbar är i sängen första gången de ska ligga.

Magnus Uggla sjöng nåt om 4 sekunder. Vem vill betala tiotusentals kronor för 4 sekunder?

Advertisements

One thought on “Hundra Lax För 4 Sekunder

  1. NO WAY att jag skulle betala för å ligga me en oskuld! Skulle möjligen kunna betala för å slippa… Som du sa, fyra sekunder…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s