Skägg-tribal

Skägg-tribal

Jag har ingen tatuering. En gång för fyra, fem år sedan var jag nära att gadda mig, men jag sket i det. Det finns inga sköna motiv som jag skulle orka se hela livet och som dessutom skulle sitta på en allt saggigare kropp allt eftersom åren går.

Tänk er själva vilken jävla tabbe att tatuera in en “skägg-tribal” när du är kvinna. Sjukt fult.

Eller som jag tidigare påpekat, en tribal i svanken. Alla dessa svanktribaler som kommer att hänga och dingla i 80-åriga pösrövar på hemmet om femtio år. Känns det fräscht eller kommer alla att lasra bort eländet i 40-årsåldern?

“Men du hajar inte, man blir hooked på å gadda sig! Har man gjort det en gång så typ måste man göra det igen.” Okej, jag kan tänka mig det. Men vem fan vill se ut som grabbarna på bilden nedan?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s