Magnus Uggla

Magnus Uggla

Skönt att fula gubbar förbjuds. Såna här vill man ju inte se fler av direkt. Magnus Uggla sjöng om dem redan 1986. Nu ska de bort. Fantastiskt att regeringen i år fått egna datorer utrustade med internet så att de förstår vidden av det. Snart kommer nog en laglig tjänst där nakna flickor streamas direkt till din telefon från en server på Irland.

För en så där tio år sen tyckte jag att det var mycket underhållande att kika in på uglypeople.com och titta på burleska bilder av vanställda ansikten och konstiga kroppar. Att uppskatta lyteskomik kanske är något som växer bort, för idag när jag tittar på liknande bilder får jag mest kväljningar.

Därför är jag nu glad att de fula gubbarnas tid är över.

Men vad händer med alla fula kvinnor?

Elisabeth Höglund

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s