Magazine

Magazine

Jag köper sällan tidningar och magasin längre. Förra sommaren när jag hade “dille” (kul ord för övrigt) på kläder och grooming (inte att sexuellt närma sig minderåriga på nätet alltså) köpte jag några nummer av King och DVMAN. Min flickvän hånade mig för min fåfänga och påpekade att hennes ex var precis likadan. “Han prenumererade på King han också…”. Så jag slutade köpa tidningar (tänk vad kvinnor kan få en att göra…). Man vill ju vara bättre än sin buksvåger.

I lördags stod jag bakom en man som köpte det senaste numret av Trailer. Som Betnér säger när han skäller ut Aftonbladets ledning: “Först och främst är det ju rätt vågat att göra en papperstidning nu för tiden. Det känns lite som att vara en duktig sadelmakare när alla envisas med att åka bil”.

Förundrad över hur man kan fylla en hel tidning med artiklar om stora lastbilar tog jag mig en titt i tidskriftshyllan på vägen ut. Rubriker som “Bulk i första klass” och “Det stora skinkracet” gjorde att jag fick ett brett “naw-va-gulligt”-flin över hela ansiktet.

Vart är dessa tidningar på väg? Nej, bättre var det när tidningen Bildjournalen för flera decennier sen publicerade resultatet i en tävling kvinnor emellan med rubriken “Korta kjolen-tävlingen avgjord”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s